Velloflex Stolsdyna

Velloflex Stolsdyna

695 kr 595 kr

Mjuk och behaglig stolsdyna med skön merinoull och magnetterapi

Magnetstolsdynan består av en tryckavlastande kärna av skum. Framsidan av mjuk och skön merinoull, baksidan av behaglig mikrofiber. Merinoull har en unik förmåga att andas vilket gör att den värmer lagom mycket, samt absorberar och ventilerar bort fukt. Lanolinet (ullfettet) stöter naturligt bort kvalster, bakterier, smuts och doftpartiklar – och du får därmed en hygienisk och lättskött dyna. Den praktiska stolsdynan passar utmärkt för att tas med och användas i olika miljöer i din vardag – i bilen, i fåtöljen eller varför inte i sängen under vilan.

 

Artikelnr: 610 Kategori:
000

Inuti dynan finns 100 BIOflex®-magnetfält. Magneterna är patenterade för sin unika cirkulära utformning samt CE-registrerade som medicinteknisk utrustning klass 1. De mjuka magnetbanden ligger väl infästa under merinoullen, och är så följsamma att de inte känns. Enligt vetenskapliga studier har BIOflex®-magneter visat sig ha smärtlindrande effekter och givit ökat välmående hos användarna.

Merinoullen kommer ursprungligen från Nya Zeeland och är både OekoTex®- och Woolmark®- certifierad. Ullen kardas och behandlas sedan i Italien. Dynan sys i Europa.

Storlek
100 x 50 cm, ca 3 cm tjock.

Skötsel
Handtvätt 30 grader, hängtorkning, ej torktumling. Magnetstolsdynan kan med fördel vädras under fuktig väderlek, lanolinet stöter då bort damm och smuts.

Garanti

Två års produktgaranti, 30 års effektgaranti på magneterna.

 

Reviews(0)

There are no reviews yet.

Add a Review

Be the first to review “Velloflex Stolsdyna”