Velloflex MemoryPlus Magnetkudde

Velloflex MemoryPlus Magnetkudde

995 kr

En innovativ balans mellan mjukhet, stöd och magneterapi. Hjälper till att förbättra kvaliteten på din sömn genom att lindra tryckpunkter som orsakar obehag samtidigt som du får en effektiv magnetterapi med den världspatenterade BIOflex® magneten. I kudden finns 100 magnetfält.

Tillverkad i högkvalitativa material, för en mjukare känsla av omedelbar avslappning. Kudden anpassar sig efter din huvudform och nackkontur för att ge både komfort och stöd, hjälper kroppen hitta sin mest bekväma och bästa sovställning.

Artikelnr: 530 Kategori:
000

Användning

Memoryskum-plussen anpassar sig efter huvudets form och ger behaglig tryckavlastning. Därav får Du en ergonomisk sovställning för nacke och huvud – allt för att Du ska få en god kvalitetssömn ihop med effektiv magnetterapi. Kudden består av en innerkudde och en ytterkudde. Innerkudden är en tunn bomullskudde med memoryskum-plus, som Du själv reglerar antalet av och får på så sätt din önskade höjd på din sovkudde. Memoryskummet är CertiPUR-certifierat, och tillverkat utan skadliga kemikalier. Ytterkudden är av materialet Tencel®, ett träfiber-material med miljöanpassad produktion, som är mjukt som silke mot din hud och leder bort eventuell fukt. Materialet är även allergivänligt. Magnetteknologin – med BIOflex® magneter – ligger insydd i ytterkudden, där magneterna är väl fixerade på båda sidor och effekten är densamma vilken sida Du än sover på. Du sover gott på Velloflex MemoryPlus magnetkudde!

Storlek
56×45 cm (passar vanligt örngott).

Skötsel
Kan maskintvättas i 40 grader, hängtorkas. Ta ut innerkudden vid tvätt.

Garanti
2 års fabriksgaranti på kudden och 30 års garanti på magneterna.

 

Reviews(0)

There are no reviews yet.

Add a Review

Be the first to review “Velloflex MemoryPlus Magnetkudde”