Nöjda Kunder

Nöjda Kunder

Signe Olsen

Kroniska smärtor har varit en del av mitt liv sedan många år. Efter en period med Velloflex kände jag mig bättre, jag hade mindre smärtor och kroppen kändes mjukare.*
LÄS MER

Sedan unga år har Signe  Olsen levt ett aktivt liv. Hon har alltid gillat att röra på sig och provat på det mesta inom idrott. Men ganska tidigt upplevde hon att hennes kropp inte riktigt fungerade som den skulle.

Långvariga smärtor*

– Kroniska smärtor har varit en del av mitt liv sedan många år, förklarar Signe och berättar hur tillståndet förändrade

hennes vardag.

– Jag har velat behålla en positiv inställning till livet och fortsatt att simma, cykla och ta promenader. Men det har fått ske i mitt eget tempo. Smärtan har också medfört en känsla av trötthet och utmattning.

Allt att vinna

För ungefär ett halvår sedan läste hon en artikel om Velloflex.

– Som så många i min situation var jag öppen för att prova det mesta. Eftersom jag fick pengarna tillbaka om jag inte var nöjd, fanns det ju inget att tveka på, konstaterar Signe.

Bättre efter några dagar

Redan efter några dagar kände sig Signe mycket bättre.

– Jag hade mindre smärtor och kände mig mjukare.* Bland annat upptäckte jag att jag kunde ta trapporna tre våningar utan att vara helt slut efteråt. Det var fantastiskt.

Alla borde prova

Signes övertygelse om magneternas effekt styrktes då hon för en tid sedan bytte till en säng utan magnetmadrassen. Då började smärtan komma tillbaka.

– Självklart kan jag inte lova att detta fungerar för alla. För mig har det varit en såpass stor förbättring av livskvalitén, att jag skulle uppmuntra alla att prova.

Ulf och Åsa Norman

Folk jag pratar med tror inte det är sant. Efter 14 dagar hade min långvariga värk börjat minska*. Efter 2-3 månader upplevde även min sambo Åsa en förbättring. Idag har vi använt Velloflex ett år och är fortfarande lika tacksamma.
LÄS MER

Folk jag pratar med tror inte det är sant, skrattar den glada gotlänningen vars liv förändrats det senaste året. Idag begränsas inte Ulf Norman, 54, av sin värk* och kan hålla på med det han älskar; jakten och hundarna. Tillsammans med sin sambo Åsa driver de också ett populärt fiskrökeri i Burgsvik dit inte minst många turister hittar.

Smärta i kroppen

Allt började med att Ulf blivit nyfiken efter att ha läst en annons om VelloFlexmagneten. Eftersom han har långvarig smärta i kroppen och värk från en gammal armskada ville han prova. Dessutom hade Åsa problem med värk i höften.

Lindrad värk*

– Efter ett tags användning märkte vi båda att magneterna gjorde gott för oss, berättar Ulf. Min värk hade minskat efter de första 14 dagarna men för min sambo tog det lite längre tid. Efter 2-3 månader upplevde dock även hon en förbättring.

Också smärtan från Ulfs 20 år gamla armskada har lindrats.

– En dag upptäckte jag att jag kunde börja ligga på axeln utan att ha ont. Så såhär bra har jag inte mått sen 80-talet, skrattar han.

Alla borde prova

Idag har det gått drygt tre år sen Ulf och Åsa upptäckte VelloFlex och de är fortfarande lika tacksamma.

– Jag skulle rekommendera alla med krämpor eller värk att prova, avslutar Ulf.

Josephine Olsson

Jag hade förstått att inte alla känner så stor skillnad i början men jag märkte direkt av att något hände. För mig var det som en behaglig och skön känsla. Efter en tid hade värken minskat* och jag kunde slappna av på ett nytt sätt. Det var fantastiskt.
LÄS MER

Josephine är en glad och positiv tjej som valt en aktiv livstil. Att kroppen också var pigg tog hon mer eller mindre för givet.

–Jag tränade regelbundet och fattade nog inte hur bra jag faktiskt hade det, berättar den 46-åringa Solnakvinnan. Men för 9 år sedan förändrades allt.

Långvarig värk

–I samband med min graviditet drabbades jag av konstant värk i ländryggen som vägrade att ge med sig, förklarar Josephine.

–Värken tog på orken, jag hade mindre kraft till familj och vänner.

Även träningsintresset fick sig en rejäl knäck.

–Det var helt enkelt inte roligt längre när jag visste hur dåligt kroppen skulle må dagen efter ett pass.

Positivt överraskad

När Josephine första natten använde Velloflex blev hon positivt överraskad.

–Jag hade förstått att inte alla känner så stor skillnad i början men jag märkte direkt av att något hände.

Successivt upplevde hon hur hennes värk lindrades av magneterna.*

–För mig var det som en behaglig och skön känsla. Efter en tid hade värken minskat och jag kunde slappna av på ett nytt sätt. Det var fantastiskt.

Fortfarande lika nöjd

Idag har det gått tre år sedan Josephine upptäckte Velloflex.

–Det här var den skillnad som jag behövde och jag är fortfarande lika nöjd. Velloflex är ett utmärkt komplement som verkligen är värt att prova om du lider av smärta. Själv kan jag idag inte tänka mig att vara utan Velloflex.

Även sonen vittnar om Josephins förändring.

–En dag sa han: Det märks att du mår bra av de där magneterna mamma, för du blir inte lika irriterad längre, skrattar Josephine.

–Dessutom har jag kunnat börja träna igen, avslutar hon med ett stort leende på läpparna.

Margareta Eriksson

Jag ska ärligt säga att det här är det bästa köp jag gjort på 78 år. Tänk va bra att jag upptäckte VelloFlex magneter. Jag rekommenderar alla med värk att prova.*
LÄS MER

Orden sprudlar från den pigga, leende 78-åringen.

– Om du bara visste vad jag är glad åt den här madrassen, förklarar Margareta. Detta är det bästa köp jag gjort på 78 år!

Tips från sin man

Under lång tid har Margareta haft levt med smärtor, främst i ryggen.

– Det var min man som först tyckte att jag skulle prova, men först kändes det lite dyrt. Jag har drivit en handarbetsaffär 47 år och det är inte alltid man tagit ut så mycket lön, så pensionen är inte så stor. Men eftersom jag kunde få den på avbetalning så passade jag på.

Värken minskade*

På en gång märkte Margareta skillnad. Värken började avta och efter knappt en vecka var det mycket bättre.

– Jag är helt förundrad, viss känner jag fortfarande av lite värk i höfterna och rygg men madrassen kan ju inte hjälpa mot allt på en gammal pensionär som mig, skrattar Margareta.

Skön komfort

– Och gud så skönt man sover! utbrister hon. Jag har madrassen med ull på (Velloflex Original) och jag måste säga att den är väldigt behaglig.

Intresset för handarbete har Margareta kvar trots att butiken är stängd sen länge. Ofta sitter hon i favoritfotöljen och virkar. 25 överkast för dubbelsängar och 13 för enkla har det hunnit bli med åren samt oräkneliga tavlor, örngott, dukar, mjukisdjur med mer.

– Jag har alltid gillat att virka och nu när värken har avtagit är det än roligare. Margareta virkar ett par maskor till och stannar sen upp och konstaterar:

– Tänk va bra att jag upptäckte VelloFlex. En sådan här madrass skulle alla ha. Den kostar lite, men vad är det när man får såhär bra hjälp.

Britt Svensson

Jag är innerligt tacksam för Velloflexmagneten. Succesivt minskade min värk. Numera har jag lust att ta långa promenader eller sticka i timmar.*
LÄS MER

I över 20 år har Britt Svensson, 65, lidit av molande värk i kroppen. Med VelloFlexmagneten upplevde hon successivt hur lätt lindring av smärtan växte fram.*

– Det började med att gubben skickade efter en magnetmadrass. Jag blev irriterad och lite arg för jag tyckte att det fanns bättre saker att lägga pengarna på, skrattar Britt. Men jag ändrade snabbt uppfattning när jag märkte hur skön den var att ligga på.

Värk och smärtor*

Britt berättar hur hon under 20 års tid lidit av långvarig värk som flyttat runt i kroppen.
– Överallt, i fingrar, huvud, ben har den rört sig.  Min doktor har sagt att det inte är något som går att göra något åt utan att jag får vänja mig vid att leva med den. Men eftersom VelloFlexmagneterna ger mig en viss lindring har det nu blivit mycket enklare.*

Britt arbetar som aktivitetsledare på ett äldreboende.
– På jobbet frågar arbetskamraterna vad som har hänt, du är så positiv och full av energi. Och jag berättar gärna, förklarar Britt.
– Egentligen hade jag faktiskt tänkt att gå i pension, tillägger hon. Förut har jag varit helt slut när jag kom hem och var på dåligt humör. Men nu när jag mår bättre så har jag bestämt mig för att jobba ett år till.

Innerligt tacksam

Jag är innerligt tacksam för Velloflexmagneten. Numera har jag lust att ta långa promenader eller sticka i timmar. Och jag har fått be min gubbe om förlåtelse för att jag var lite elak mot honom när han köpt magnetmadrassen, avslutar Britt med ett leende.

Ann och Kenneth Knochenhauer

Efter ett tags användning av magneten upplevde jag en lindring av min smärta*, vilket har gjort hela min vardag lättare. Min man Kenneth var till en början väldigt skeptisk men när han väl provat ville han inte vara utan.
LÄS MER

­­­­Ann Knochenhauer berättar hur BIOflex®-magneten hjälpt både henne och hennes man. Idag lever hon ett aktivt liv, där promenader med dvärgpudeln och trädgårdsskötsel tillhör vardagen. Men det fanns en tid då värken i kroppen höll henne tillbaka.*

Enklare vardag

Efter ett tags användning av magneten upplevde jag en lindring av min smärta*, vilket har gjort hela min vardag lättare. Till exempel har vi en kontakt till hårfönen högt upp i badrummet och det var alltid ett projekt att få i sladden. Min värk vid den tiden gjorde att jag helst inte ville stå på tå och räta upp armarna men nu när värken har minskat slipper jag krångla med pallen. Jag sträcker gärna på mig och sätter i kontakten.

Skeptisk make

Min man Kenneth var till en början väldigt skeptisk men jag utmanande honom att prova själv. Efter första natten konstaterade han att det här var bra saker och sen dess har han velat fortsätta använda Velloflex magnetterapiprodukter. Så gå inte och tänk att det där fungerar väl inte – utan att prova, för mig fungerar det!”

Lillemor Svensson

När jag hörde talas om Velloflex var jag först skeptisk men vad hade jag att förlora?
LÄS MER

Efter fem års lidande hade Lillemor Svensson ställt in sig på ett liv med värk och smärtor. Men efter en veckas användning började hon märka av en viss lindring av smärtan.  Ju mer smärtan avtog desto mer kom orken tillbaka.*

– Jag har alltid varit aktiv; tränat, gillat att vara ute och varit snabb på att ta tag i och göra saker, berättar Lillemor. Och trots min värk tänkte jag alltid att den inte får styra eller ta över mitt liv. Men ganska snabbt insåg jag att jag var tvungen att dra ner på tempot.

Smärtor och värk

I 5 år har Lillemor lidit av smärtor och värk. Mest i rygg, axlar, armar liksom i handleder och fingrar.
– Det har varit som en konstant värk i musklerna med stickningar i armarna, och när jag blev gravid blev problemen än värre.

Med smärtan i kroppen försvann orken och hon kände sig tom och slutkörd. När det var som värst funderade Lillemor på om hon inte måste sluta på sitt jobb i hemtjänsten, där hon egentligen trivdes väldigt bra och arbetat i 10 år.

Vad hade jag att förlora?

– När mamma kom med en magnetmadrass var jag först skeptisk men vad hade jag att förlora, berättar Lillemor. Efter 3-4 nätter började hon uppleva en viss smärtlindring. Lederna i fingrarna ömmade inte lika mycket och stelheten och småkrämporna avtog.*

Orken tillbaka

Och när smärtorna klingade av kom istället orken och energin tillbaka.
– Förut var jag fokuserad på smärtan. Att hela tiden bearbeta mig själv med att försöka förtränga den, berättar hon. Men nu har jag istället tid och ork att vara mig själv och social igen. Kraften räcker hela dagen och hela kvällen, inte minst min sambo märker skillnaden. Att nu få greja, måla och dona i hemmet gör vardagen så mycket bättre och roligare.

Ny vardag med sonen

Men mest tacksam av allt är Lillemor för att hennes liv tillsammans med sin 14 månaders son har blivit så mycket lättare.

– Att kunna bära runt honom eller gå ner på golvet och busa utan att ha lika ont är en otrolig gåva. Varje dag tänker jag på hur det såg ut för bara några månader sedan. Jag är så himla tacksam, allt tack vare dessa magneter, skrattar Lillemor.

Lotta Gustavsson

Lotta Gustavsson led av värk som gjorde det svårt att slappna av och komma till ro.
LÄS MER

– Jag hade mer eller mindre konstant värk varje natt, berättar Lotta. Det började i ryggen och smärtan spred sig sen upp i axlar, nacke och huvud med låsningar och spänningar som följd.

– Allt detta skapade en stress över att sova eller vila och jag var alltid uppe och rörde på mig flera gånger varje natt.

Första natten med magnetkudden

Lotta och hennes man hade hört om Velloflexmagneten, men hade kommit överens om att inte köpa någon produkt. Men utan att tala om det köpte Lotta ändå en magnetkudde och till sin stora förundran upplevde Lotta att smärtan lindrats något i både nacke och axlar under natten.*

– På morgonen kunde jag inte hålla mig från att berätta för min man. Jag var helt lyrisk.

Hon testade dessutom att ge sin man en kudde.

– Även om han inte hade lika svåra problem ville jag prova och även han märkte en skillnad, skrattar Lotta.

Ökad effekt med madrassen

Nu var det självklart att köpa en magnetmadrass. Ett val Lotta inte ångrat. Smärtan har succesivt avtagit* och tack vare detta upplever Lotta att både dagarna och nätterna går enklare.

– Nu har det blivit skönt istället för ångestfullt att lägga sig på kvällen. Och på dagen orkar jag göra det jag tycker om, som att gå långa promenader med vår hund.

Malin Ahlm

Jag är mycket mer skeptisk än mor och prövar inte vad som helst men jag såg ju på henne att hon var piggare och gladare sen hon upptäckt Velloflex.
LÄS MER

– Jag är mycket mer skeptisk än mor och prövar inte vad som helst, börjar Malin. Men när min mamma berättade hur hon blivit hjälpt var jag ju bara tvungen att testa. Jag såg ju på henne att hon var piggare och gladare nu.

Liknande effekt

Malin hade nämligen också problem med långvarig smärta sen hon för 11 år sedan var gravid med yngsta barnet.*
– Läkarna hade konstaterat att det inte var något farligt, men det gjorde väldigt ont. Jag försökte alla möjliga sovställningar, att palla upp med kuddar, men värken var ständigt på ett eller annat sätt där och störde.

Magneten skulle dock visa sig ha en liknande effekt även på Malin.
– Efter ett tag med Velloflexmagneten kändes värken mindre påtaglig*, förklarar Malin. Jag var överlycklig och det hela slutade med att mor fick köpa en ny madrass till sig själv, skrattar hon.

Gunilla Ohlsson

Magneterna har visat sig fungera för både mig och min dotter, vilket vi är väldigt tacksamma för.
LÄS MER

Hälsa och välbefinnande har alltid varit viktigt för mig. Tidigare var jag sjuksköterska men nu arbetar jag med friskvård och alternativa behandlingar vilket är väldigt spännande, berättar Gunilla.

Magnetterapi var därför inte helt nytt för Gunilla.
– Jag har vetat om dess positiva effekter på kroppen sedan tidigare. Jag blev också extra sugen på att prova Velloflex Original magnetmadrass då den kombinerar ull med magnetterapi. Jag sedan länge har använt en bäddmadrass i ull, som jag uppskattat mycket, förklarar hon.

Långvarig smärta*

Gunilla har sedan 10 år tillbaka haft värk i muskler och leder.
– Framförallt ryggen har gjort ont på nätterna, berättar Gunilla. Men med BIOflex®-magneten upplever jag en viss lättnad av värken.*

Ny livsglädje

Gunilla fortsätter berätta hur hennes vardag förändrats.
– Har man ont och inte kan sova på nätterna är man helt förstörd dagen efter. Men mindre smärta på natten vaknar jag mer utvilad och redo för en ny dag.*

Eva Salomonsson

Med BIOflex® magneter blev jag gradvis bättre och bättre. Efter tre veckor var det inga tvivel om att smärtan blivit mindre.*
LÄS MER

Eva 70 år, har under stor del av livet drivit en hälsobutik. Idag är hon pensionär och njuter av att ha kraft och ork till det nya huset och trädgården. En bidragande orsak till detta var att hon upptäckte BIOflex-magneten.

Ny produkt

En dag kom det information om en ny produkt till hennes butik – en magnetmadrass med BIOflex®-magneter som enligt studier skulle kunna ge viss smärtlindring.*

– När man får in en ny produkt vill man gärna hitta någon att prova den på för att testa produkten, berättar Eva. I detta fallet var jag själv den perfekte kunden och om den fungerade för mig visste jag att den skulle bli till stor glädje för mina kunder.

Eva hade nämligen själv haft långvariga smärtor i nästan hela kroppen, liksom värk i lederna. Sagt och gjort, Eva köpte en Velloflex magnetmadrass och började sova på den på nätterna.

Liten förbättring initialt

– Madrassen var skön och behaglig och jag märkte redan första dagarna en viss förbättring. Men jag blev inte till en början alltför imponerad eftersom jag fortsatte att ha ont av och till.*

Effekten skulle fortsätta.

– Gradvis blev jag dock bara bättre och bättre. Och efter tre veckor vaknade jag på natten och insåg att jag knappt inte längre kände av smärtan.*

Borta från madrassen under två dygn

I mars månad åkte Eva till Sälen och sov borta utan sin magnetmadrass i två dygn.
– Det var bra och bekväma sängar men smärtan och värken kom tillbaka och jag hade ont i kroppen dagarna efter. Men så snart jag sov hemma igen började värken att avta. Denna erfarenhet gjorde mig än mer säker på att BIOflex® magneter ger hjälper för mig.*

* Kliniska studier har påvisat att den patenterade BIOflex®-magneten kan verka lätt smärtlindrande. Studier på användning av de enskilda Velloflex-produkterna och smärtlindring är ännu inte gjorda.